Bu Blogda Ara

4 Ocak 2013 Cuma
0 yorum

HTML Dosyalarınızı Sıkıştırın

Ocak 04, 2013
Merhaba arkadaşlar gecenin ilerleyen saatlerinde sizlerle yeni keşfettiğim bir yöntemi anlatacağım. Yazımızın başlığında da olduğu gibi bu yazımız HTML kodlarımızı sıkıştırmak ile ilgili olacak. Peki bu bize neler kazandıracak;sitemiz daha hızlı açılacak,sitemiz daha hızlı olucak(Sayfa geçişleri, konu içi vb.)
Şimdi bize hatasız sıkıştırma yapabilecek bir HTML sıkıştırma sitesi lazım olacak. Ben size bir site önermek istiyorum ve bu site ile HTML kodlarınızı hatasız bir şekilde sıkıştırabileceksiniz.
HTML kodlarınızın içinde PHP kodları var ise açılan sitede seçenekler mevcut bu seçeneklerden X/HTML + PHP seçeneğini seçerek sıkıştırma işlemimizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebiliriz.  Kullanım; Sitede bulunan Code type adlı bölümden sıkıştırmak istediğimiz dosyanın içeriğinin(X/HTML+PHP, HTML gibi) ne olduğunu seçebiliyoruz.İşlemleri tamamen tamamladıktan sonra Source adlı kutucuğa HTML kodlarımızı ekliyoruz ve Compress adlı butona basıyoruz ve sıkıştırma işlemimizi gerçekleştiriyoruz, site adresine aşağıda vermiş olduğum linkten ulaşabilirsiniz görüşmek üzere.. 

 
Yukarı